Menu
8 december 2016

Het kerstfestival voor de hele familie ... en alle leden

Op tweede kerstdag 2016 van 12.00 tot 17.00 uur vindt er op ons terrein voor de vierde keer weer het unieke kerstfestival Kerst met Cunmar plaats.

Speciaal voor deze gelegenheid wordt ons terrein omgetoverd tot een sfeervol kerstbos waarin men kan genieten van vele activiteiten voor de hele familie. Het kerstfestival is een mengeling van de traditionele Duitse kerstmarkt met muziek, kindervermaak en typische scouting activiteiten. Tijdens een wandeling door het bos kan men genieten van een grote variëteit aan activiteiten zoals een levende kerststal, dieren, broodbakken, veel kindervertier, kerstmarkt, midwinterhoornblazen, verhalen verteller, huifkar ritten, live muziek door de Noorker Steierjungs, kerstbal schieten, kerstdisco en nog veel meer verrassingen. Dit jaar hebben we de primeur met de enige echte webbing run baan. Vanwege het grote succes tijdens Kerst met Cunmar 2015 is ook dit jaar de kerst magic show weer van de partij. In deze show zal Fred-ric elke bezoeker verrassen met zijn unieke magisch entertainment. Iedereen kan op het knetterende kampvuur in de grote kampvuurkuil een lekker broodje bakken. Elk bezoekend kind kan deelnemen aan het grote KerstmetCunmar spel en ligt er een leuke goody-bag klaar. Aan de inwendige mens is ook gedacht want in en om de grote tent kan men genieten van de verschillende lekkernijen zoals die bij een kerstfestival horen. Daarnaast is de koffie bruin in de koffiehoek. Hier worden ook de onvervalste Twentse “ kniepertjes” gebakken. Maak van de tweede kerstdag een onvergetelijke dag en breng een bezoek aan Kerst met Cunmar. Alle activiteiten zijn gratis m.u.v. een natje en een droogje en de spullen die op de kerstmarkt aangeboden worden.

Het kerstfestival is een prachtige gelegenheid om op tweede kerstdag met de familie een korte wandeling te maken en te genieten van een uniek evenement.

Kerst met Cunmar wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tijhuis Houtbewerkingsmachines, Taxi Teiwes Hengelo, Olde Kalter Grondwerken en containerverhuur, Hoveniersbedrijf Lucq Post, Buro BIM, Eaton, Toff, praktijk voor remedial teaching en begeleiding

Langs deze weg willen wij onze sponsoren hartelijk danken voor de ondersteuning van ons jeugdwerk!