Menu
12 januari 2016

Terugblik Kerst met Cunmar 2015

Op tweede kerstdag 2015 was het op ons terrein, vanwege Kerst met Cunmar, weer een drukte van belang. De 3-de editie van Kerst met Cunmar werd in vele opzichten wederom een groot succes.

Ook de 3-de editie toonde weer aan dat we het juiste format van Kerst met Cunmar voor een eventueel vervolg hebben te pakken. In de groepsraad van 30 maart gaan we na 3 succesvolle edities de balans op maken of Kerst met Cunmar een “blijvertje” op ons jaar programma is of niet. Belangrijk is dan om te weten, als we verder gaan, hoe we verder gaan. Zoals gezegd denken we dat we het juiste format wel te pakken hebben. Het kan altijd mooier, groter, beter maar tijdens de evaluatie van Kerst met Cunmar 2015 kwam de organiserende commissie tot de conclusie dat we bij het huidige gekozen format moeten blijven en dat dit ook tevens de limiet is als we het hebben over de inspanningen die er geleverd moeten worden om Kerst met Cunmar te organiseren.

Ook dit jaar kreeg de organisatie van Kerst met Cunmar weer vele helpende handen toegestoken om het evenement tot een succes te maken. Van veel vrijwilligers, leden, sponsoren kregen we hulp om de bezoekers een gezellige middag te laten beleven. Kerst met Cunmar heeft voor de groep een positieve uitstraling. Daarnaast hebben we ook nog een vrolijke penningmeester gesignaleerd en misschien wel het aller belangrijkste is dat er zich wederom nieuwe leden hebben aangemeld. Wij kijken uit naar de groepsraad van 30 maart…

De organisatie van Kerst met Cunmar wil langs deze weg, een ieder die een steentje bij heeft gedragen aan het succes van Kerst met Cunmar 2015, hartelijk danken!