Menu

Route naar Hengelo

Kerst met Cunmar vindt plaats op het scouting terrein van Scouting Cunera-St. Marcellinus. Dit terrein bevindt zich aan het Bartelinkslaantje 44 te Hengelo, let op: gebruikt u navigatie? Gebruik dan Bartelinkspad als adres.

Te voet, per fiets of met het OV

Het eenvoudigste om bij ons te komen is per fiets of te voet. Gezien de te verwachten drukte, is dit raadzaam. Ook per openbaar vervoer is ons terrein eenvoudig te bereiken. Met buslijn 11 of 17 komt u vlak bij ons terrein uit. Uitstappen aan de Hasseler Baan t.h.v. het Shell-tankstation. Via de P. Pellastraat of D. Dijkhuisstraat wandelt u in vijf minuten naar Kerst met Cunmar aan het Bartelinkslaantje. Houdt u er wel rekening mee, dat de bussen deze 2e kerstdag met een zondagdienstregeling rijden?

Met de auto

Mocht u met de auto komen, geef dan als bestemmingsadres Bartelinkspad in, in uw navigatiesysteem. Mocht uw systeem dit adres niet herkennen, houdt dan onderstaande routes in de gaten! Dit om vastrijden in een woonwijk te voorkomen! Er is die dag bewegwijzering aanwezig. Hebt u geen navigatie in uw auto, volg dan de onderstaande routes naar ons terrein.

Parkeren

Wij hebben een grote parkeerplaats ingericht om uw auto neer te zetten. Wilt u daarom, bij voorkeur, uw auto nĂ­et in de woonwijk parkeren? Zo houden wij onze buren ook als goede buren. Volgt u de aanwijzingen van onze parkeerwachters op, alstublieft. Uw auto staat onbewaakt, dus haal uw waardevolle spullen uit uw auto.

Routebeschrijving

Route via A1

Vanaf de A1 vanuit Borne/Almelo/Enschede neemt u afslag Hengelo-Noord (31). Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf de Oldenzaalsestraat op en bij de volgende verkeerslichten linksaf, de Hasselerbaan op. Dan slaat u meteen linksaf het Bartelinkspad in. Vanaf de A1 vanuit Oldenzaal neemt u afslag Hengelo-Noord (31). Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor, de Hasselerbaan op. Dan slaat u meteen linksaf het Bartelinkspad in.

Route via Hengelo

Vanuit het centrum van Hengelo volgt u de Oldenzaalsestraat. U blijft deze volgen totdat u de snelweg (A1) overgestoken bent. Vervolgens slaat u bij de verkeerslichten linksaf, de Hasselerbaan op. Dan slaat u meteen linksaf het Bartelinkspad in. Deze smalle straat gaat na een paar honderd meter over in het Bartelinkslaantje. Zo'n honderd meter verder vindt u de blokhut aan de linkerkant.

Route via Deurningen

Vanuit Deurningen volgt u de Deurningerstraat. In Hengelo bij de derde rotonde linksaf, de Westelijke Esweg op. Aan het einde van deze straat linksaf, de Hasselerbaan op. Vlak voor de Oldenzaalsestraat kunt u rechtsaf het Bartelinkspad in. Deze smalle straat gaat na een paar honderd meter over in het Bartelinkslaantje. Zo'n honderd meter verder vindt u de blokhut aan de linkerkant.