Menu

Over het Kerst Festival

Op tweede kerstdag organiseren wij, Scouting Cunera-St. Marcellinus, een uniek kerst festival te Hengelo. Het belooft een super gezellig familie gebeuren voor heel Hengelo en verre omstreken te worden.

Wat is Kerst met Cunmar?

Kerst met Cunmar vindt plaats in een sfeervol aangekleed bos. Voor de kinderen is er vermaak in de vorm van een levende kerststal, dieren, brood bakken, etc. De ouders kunnen genieten van een natje en een droogje, kerstmarkt, midwinterhoorn blazer, muziek en nog veel meer!

Waarom Kerst met Cunmar?

Wij organiseren Kerst met Cunmar om een tweetal redenen: Voor de sociale functie in de wijk de Hasseler-Es en Hengelo. En voor de PR van ons scouting jeugdwerk. Vanwege het grote succes van vorige jaren, organiseren we het kerstfestival dit jaar voor de vierde keer.

Schot in de roos

Kerstfestival Scouting Cunera St. Marcellinus uit Hengelo schot in de roos': deze kop stond op 26 december 2013 in de Twentsche Courant Tubantia naar aanleiding van het kerstfestival 'Kerst met Cunmar'. Meer dan duizend bezoekers genoten op Tweede Kerstdag van een ontspannen kerstsfeer aan 't Bartelinkslaantje!