Menu

Kerstmarkt

Wil jij aanwezig zijn op de kerstmarkt van ons kerstfestival, om je producten te verkopen aan onze 2500 bezoekers? Voor slechts €15,- huur je bij ons de hele dag een sfeervol verlichte kraam. Interesse? Momenteel zoeken we nog kramen die ons komen versterken. Meld je kraam aan.


Meld je aan als kraam

Het ‘Kerst met Cunmar’ evenement zal plaatsvinden op het scoutingterrein van Scoutinggroep Cunera St Marcellinus aan het Bartelinkslaantje 44 te Hengelo. Het evenement is voor publiek toegankelijk van 12.00 tot 17.00 uur en heeft verschillende programma onderdelen, waaronder de kerstmarkt.

Opbouwen/ inrichten marktkraam

Om uw marktkraam in te richten is het mogelijk om met een auto het terrein op te rijden en uw spullen uit te laden. Vervolgens is het echter wel de bedoeling uw auto buiten het terrein (op voor het evenement gemaakte parkeerplaatsen) te parkeren. Aan het einde van de dag kunt u ook uw auto weer gebruiken voor het inladen van de spullen. Om het e.e.a. logistiek goed te laten verlopen kunt u vanaf 10.30 tot uiterlijk 11.30 uur het terrein oprijden om de spullen uit te laden. Niet alle auto’s kunnen tegelijk het terrein op, dus het kan zijn dat u bij aankomst even moet wachten. De marktkraam is voorzien van een luifel en de grote van de kraam is 3 bij 1 meter (binnenmaat 2.80 meter). Het is mogelijk de kraam te voorzien van stroom.

Adres

Wanneer u gebruik maakt van een navigatiesysteem gebruik dan het adres Bartelinkspad 44 om op de juiste locatie te komen.

Kosten

De kosten voor de huur van de marktkraam bedragen € 15,- . Dit bedrag is voor de huur van de kraam (inclusief stroom) en koffie en thee gedurende het evenement. In november sturen we u een mail wat betreft de betaling.

Vragen

Mochten er vóór het evenement vragen zijn dan kunt u ons bereiken via markt@kerstmetcunmar.nl.